زمان همبستگی فرا رسیده است؛ بشریت یک انتخاب بیشتر ندارد: همکاری یا نابودی

آنتونیو گوترش در افتتاحیه سطح عالی COP27:برای پیشرفت سریع‌تر و جسورانه‌تر در زمینه تغییرات آب و هوایی به همراهی همه نیروها نیازمندیم.

شتاب تغییرات اقلیمی، کیفیت هوا را کاهش می دهد

در اثر فعل و انفعالی که بین آلودگی و تغییرات اقلیمی ایجاد شده است برای صدها میلیون نفر در جهان شرایط آب و هوایی به عنوان یک جریمه اضافه اعمال می شود.

بانک ها در برابر« اتهام سبزشویی»؛ آیا بانک‌ها واقعا” سبز می‌شوند یا فقط…

«در بسیاری از کشورهای جهان، مبارزه با «سبز‌شویی» یا تبلیغ اغراق‌آمیز یا حتی گمراه‌کننده‌ شرکت‌ها در مبارزه با گرمایش جهانی در حال افزایش است.

۲۰۵۰ : نبرد برای زمین؛ ما چگونه زنده ماندیم؟

به مناسبت روز زمین (22 آوریل) : بیایید یک لحظه تصور کنیم که به اواسط قرن رسیده ایم و اکنون سال 2050 است.  

چشم امید به «دیوار سبز بزرگ‌آفریقا» (GGW)

دیوار سبز بزرگ» یا «دیوار سبز بزرگ صحرا و ساحل» پروژه‌ای به رهبری اتحادیه آفریقا، پاسخی به اثرات مخرب ناشی از تخریب منابع طبیعی و خشکسالی در مناطق روستایی است.

مجمع جهانی اقتصاد‌ گزارش داد: روند تغییرات آب و هوایی در سال 2022

احتمالاً طی سال 2022 شاهد فشار فزاینده‌ای برای انجام اقدامات بلندپروازانه‌تر برای مبارزه با گرمایش جهانی در سطح کره زمین خواهیم بود.

آلودگی پلاستیک؛ چرا ما نیاز فوری به یک معاهده جهانی جامع داریم؟

همزمان با افتتاح پنجمین اجلاس مجمع محیط زیست سازمان ملل متحد، اعلام آمار 300میلیون تن زباله پلاستیکی حیرت آور است.

بحران آب و چالش های نمک زدایی از آب دریا

پس از چندین دهه پیشرفت آهسته، اینک در سراسر جهان از نمک زدایی به طور فزاینده ای برای تأمین آب آشامیدنی استفاده می شود. اکنون اگر چه هزینه های پردازش آب نمک برای تامین آب آشامیدنی کاهش یافته است، اما این گزینه همچنان گران محسوب می شود و برای محیط زیست مشکل آفرین است.

به اعتقاد رئیس سابق سازمان حفاظت محیط زیست؛ مردم بی تقصیرند عامل اصلی تخریب محیط زیست در ایران، دولت و حاکمیت است

فرايند توسعه اقتصادي كشورها طي دهه هاي اخير به گونه اي بوده كه چالش هاي زيست محيـطي به يكي از مهم ترين دغدغه هاي سياست گذاران تبديل شده است و ايران نيز از اين مقوله مستثني نيست، چرا که سهم بالاي دولت در اقتصاد كشور، جداي از تبعات نامطلوب اقتصادي، چالش هاي زيست محيطي قابل توجهي را ايجاد نموده است. واقعیت این است که شرایط محیط زیستی کشور از هر تهدیدی برای امنیت کشور خطرناک‌تر است و اگر رفتارهای محیط زیست ستیزانه، ادامه پیدا کند در آینده مشکلات بسیار جدی از طبیعی تا اجتماعی و سیاسی گریبان جامعه ایران را خواهد گرفت. مصاحبه ما با عیسی کلانتری معاون رئیس‌جمهور یازدهم و دوازدهم و رئیس سابق سازمان حفاظت محیط زیست ایران درباره وضعیت وخیم محیط زیست، صحبت ها و تحليل هاي خارج از چهارچوب هاي رسمي و دولتی داشته که اين گفتگوي خواندني را در ادامه می خوانید.

مبارزه با تغییرات آب و هوایی؛ آنچه بانک های مرکزی می توانند و آنچه نمی توانند

«آژانس بین المللی انرژی» پیش بینی می کند انتشار CO2 در جهان در سال 2020 حدود 7 درصد کاهش خواهد یافت. متأسفانه، این نشانه ای مثبت از گذار به سمت اقتصاد جهانی سازگار با شرایط آب و هوایی نیست بلکه این امر، نتیجه بیماری همه گیر ویروس کرونا است که زندگی روزمره ما را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.