مقصر اصلی مشکلات صنایع غذایی، تحریم یا سیاست گذاران؟

صنعت غذا یک گنج پنهان است که باید مورد توجه قرار گیرد. صنعت غذا در عمل ثابت کرده هم در اشتغال‌زایی، هم در صادرات و هم در تولید ارزش‌افزده‌، ظرفیت‌های بالایی دارد، از این روست که انتظار بخش خصوصی از دولت، حمایت از بخش تولید و رفع موانع آن به معنای واقعی است نه اجرای اقدامات پوپولیستی! صنعت غذا همواره با چالش های متعددی رو به رو بوده که مهم ترین چالش‌های این صنعت، تصمیم‌گیری‌های خلق‌الساعه از سوی سیاست‌گذار، تحریم‌ها، چالش‌های انتقال ارز و ممنوعیت صادرات توسط سیاست‌گذار جهت کنترل بازارهای داخلی است. بقای کشور در تولید است و این امر مهم مبنای تصمیم‌گیری مسئولان نیست که این قسمت بدِماجرا است. برای آگاهی از چالش های صنعت غذا با ابوالحسن خلیلی، دبیرکل اسبق کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت ماهیدشت کرمانشاه، گفت و گویی انجام شد که ماحصل آن را می خوانیم:

خاموشی های اجباری، تیری که به هدف نمی خورد

با توجه به شواهد و قرائن موجود، قرار است امسال هم بی‌برقی روی اعصاب مردم و صنعت مارش برود. وزارت نیرو معتقد است که تابستان امسال بدون خاموشی سپری خواهد شد؛

تأمین امنیت غذایی با خودکفایی شدنی نیست

اصلاً بیراه نیست که گفته شود، امنیت غذایی یکی از پایه‌های اصلی امنیت ملی یک کشور است که امنیت در سایر حوزه‌ها نیز وابستگی زیادی به امنیت غذایی دارد، درباره تأمین امنیت غذایی و وضعیت آن در ایران با حسن فروزان فرد، عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی در بخش کشاورزی و رییس هیأت‌مدیره شرکت تولیدی صنایع غذایی کامبیز گفت وگویی انجام شد که در ادامه ماحصل این گفت وگو را می خوانید.

خودروسازان و بورس کالا در آستانه خداحافظی هستند؟

خودروسازان 40 سال است به مردم می گویند در شرایط حساسی هستند ولی این شرایط چه زمانی قرار است اصلاح شود، هنوز مشخص نیست.

وظیفه سیستم اقتصادی کشور چیست؟ آیا صنعت برق باید با عدم مدیریت نابود شود؟!

نظرات حمیدرضا صالحی، رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران و دبیرکل فدراسیون انرژی را می خوانیم.

مروری بر تاریخچه ورود صنعت فولاد به ایران (بخش سوم و پایانی)

امروزه صنعت فولاد یکی از صنایع پایه و استراتژیک جهان به شمار می رود تا آنجا که سرانه مصرف فولاد در کشورها به عنوان معیاری برای توسعه یافتگی به کار برده می شود.

مروری بر تاریخچه ورود صنعت فولاد به ایران (بخش دوم)

تاکنون بیش از 200 کانسار نشانه معدنی و اندیس آهن در ایران شناسایی که مجموع ذخائرشان بیش از چهار میلیارد تن سنگ آهن برآورد گردیده است.

مروری بر تاریخچه ورود صنعت فولاد به ایران (بخش اول)

فردوسی در شاهنامه شناخت آهن و صنعت و استفاده از آن را به ایرانیان نسبت داده و یکی از قدیمی ترین ملت ها در استفاده از این فلز نایاب و گران آن روزگار هستند.

دولت دست از سر صنعت خودرو بردارد و بعد مطالبه گر شود

با وجود این که بیش از نیم‌قرن از تأسیس صنایع خودروسازی در ایران می‌گذرد، این صنعت هنوز به بلوغ نرسیده است.